Jó napot,

A kérdőív az Önnel való kommunikáció felgyorsítását és pontosítását szolgállja. Amint az orvos részletesen átolvassa megfelelő kezelést vagy személyes konzultációt javasol.

Ezt az űrlapot a GeoTrust Inc. CA által kiadott titkosítási és SSL tanúsítvány biztosítja a Reprofit International s.r.o. számára, amely biztosítja a kommunikációt Ön és egy adatkiszolgáló között. Az adatok csak a Reprofit International s.r.o. adatbázisában kerülnek tárolásra. Az adatokat érzékenyen kezeljük, megvédjük a visszaélésektől, és soha ne adjuk át harmadik félnek.


Kérjük, töltse ki az összes alábbi adatot!

Válassza ki, hogy mi érdekli Önt

A pár női tagjának adatai:

A pár férfi tagjának adatai:

Kérjük, adja meg a teljes vezeték- és keresztnevét útlevele vagy más személyazonosító okmánya szerint!

A pár női tagjának kezelési története

Év: A kezelésnél használt stimulációs protokoll FSH dózis Tüszők növekedése a punkciónál ICSI használva? Transzferelt embriók száma? Fagyasztott embriók? Eredmény
Újabb lelet hozzáadásaÉv: Hány embrió keletkezett? Transzferált embriók száma? Fagyasztott embriók? Eredmény
Újabb lelet hozzáadásaÉv: Az ejakulátum térfogata ml-benl Koncentráció millió/ml Mozgó spermium % Progresszíven mozgó spermiumb % Normál alak %
Újabb lelet hozzáadása
Információk a pár női tagjáról:

Van gyermeke a mostani partnerétől?Főleg hormonális fogamzásgátlót.Hematológiai vagy neurológia rendellenességek (Huntington-kór), pszoriázis, cukorbetegség, rák, pajzsmirigy-rendellenességek, anorexia, albinizmus, Down-szindróma, cöliákia, galaktozémia, vérszegénység, nyúlszáj, szájpadhasadék vagy összenőtt lábujjak, hemofília, daltonizmus (színvakság)


Mikor volt utoljára hüvelyi ultrahangvizsgálata?
A menstruáció első három napjában végzett vérvizsgálat eredménye
A teszt dátuma:

Hormonszintek:
Különösen a repruduktív szervekben (petefészek, petevezetékek, méh) vagy vakbélműtét.
Cukorbetegség, magas vérnyomás, kardiomiopátia, neuropátia
Hepatitis B és C, Szifilisz, HIV…
Információk a pár férfi tagjáról:

Hematológiai vagy neurológia rendellenességek (Huntington-kór), pszoriázis, cukorbetegség, rák, pajzsmirigy-rendellenességek, anorexia, albinizmus, Down-szindróma, cöliákia, galaktozémia, vérszegénység, nyúlszáj, szájpadhasadék vagy összenőtt lábujjak, hemofília, daltonizmus (színvakság)


Hepatitis B és C, Szifilisz, HIV…
Hogyan értesültek rólunk?


Szeretnének adományozott petesejtet? Az IGEN-re kattintás után, ki fogja tudni tölteni a petesejtdonorral kapcsolatos kívánságait

A legmegfelelőbb férfi donor kiválasztásához kérjük, töltse ki jellemzőit:

A kérdőív arra szolgál, hogy a lehető legalkalmasabb petesjetdonort válasszuk ki az Ön számára, aki megfelel az Ön fizikai állapotának. Az alábbiakat viszont nem lehet garantálni sem behajtani. Az összes információ csak a megfelő donor kiválasztásához szolgál. A petesejtadományozás törvényileg önkéntes, ingyenes és anonim, ezért nem közölhetünk több információt a donorról.

Szeretnének admányozott spermát? Az IGEN-re kattintás után, ki fogja tudni tölteni a spermadonorral kapcsolatos kívánságait

A legmegfelelőbb női donor kiválasztásához kérjük, töltse ki jellemzőit:

A kérdőív arra szolgál, hogy a lehető legalkalmasabb spermadonort válasszuk ki az Ön számára, aki megfelel az Ön fizikai állapotának. Az alábbiakat viszont nem lehet garantálni sem behajtani. Az összes információ csak a megfelő donor kiválasztásához szolgál. A spermaadományozás törvényileg önkéntes, ingyenes és anonim, ezért nem közölhetünk több információt a donorról.
FVV-hun

+420 543 516 001

E-mail:

info@reprofit.cz

WWW:

www.reprofit.cz